Veldwerk15nieuwgl
m1

Sister Act
Veldwerk

2009: Vlaardingen
2010: Noordwijk

m4

Sister Act is het verhaal van Deloris, een nachtclubzangeres. Zij is getuige van een moord door haar vriend Vince die een gangster blijkt te zijn. Ze gaat naar de politie en die besluit haar onder te laten duiken in een klooster. Deloris wordt in het klooster opgenomen als zuster Mary Clarence maar ze verveelt zich al snel in het saaie, stille klooster. Ze besluit de boel wat op te fleuren en haar zangtalent te gebruiken om de nonnen te leren zingen. Door het succes van het nonnenkoor komt Deloris in de krant en zo weet Vince waar ze is…………………..

Veldwerk heeft het verhaal van de film gebruikt om een musical te maken. Twee keer eerder als ‘scratch’, maar nu wordt deze musical uitgebreid naar een avondvullende voorstelling. We gebruiken liedjes uit de film, maar ook bekende liedjes uit de top40. De liedjes zijn door ons in het Nederlands ‘vertaald’ naar zodat zij een logisch onderdeel zijn van het verhaal. We gebruiken geen liedjes uit de bestaande musical-versie zoals deze door het land trekt.

Het verhaal gaat over doorzetten en vertrouwen. Over het overwinnen van angsten en het samen realiseren van een gezamenlijk doel. Het geheel is verpakt in een spannend verhaal met veel humor en mooie liedjes.

m7
m10
m13
m16
Welkom Producties Informatie Jubileum